ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

Poslije dvije godina ga je ostavila jer je našla boljeg, a deset godina poslije su se sreli i on je uradio nešto njenoj djeci…

Posted by AFAN on siječnja 08, 2018 | No comments

LIZ DAN JE IMALA 17 GODINA KADA JE UPOZNALA DŽORDŽA, NJIH DVOJE SU SE ZABAVLJALI DO NJENE 19 GODINE, A NAKON TOGA, LIZ JE UVIDJELA DA ZA NJU NIJE FAKULTET I ODLUČILA JE DA SE UPIŠE U MARINCE. NAKON TOGA, ONA JE MORALA DA NAPUSTI SVOJE RODNO MJESTO, A DŽORDŽ JE OD NJE DOBIO SVEGA NEKOLIKO PISAMA.



U međuvremenu, ona mu je javila kako je našla novog muškarca, i da se zaljubila. Džordžu je to teško palo, a Liz je bila daleko od njega. Liz je u međuvremenu zatrudnjela, dobila je kćerku Saru, a dvije godine poslije, ponovo je zatrudnjela. Nju je tada muž napustio, zajedno sa kćerkom Sarom i nerođenim djetetom.



Liz je na ultrazvuku saznala da nosi trojke, morala je da izdrži sa četvero djece sama. Kada su se trojke rodile, saznala je i da su slijepe, to je bila rijetkost, da se trojke rode gluhe i slijepe. Nije znala kako da izađe na kraj s tim. Napustila je i svoj posao, kako bi mogla da se brine o njima.

0 komentari:

Objavi komentar